YvRA Yvo van Regteren Altena -> Leveranciers -> Il maestro
--------------logo Il Maestrohelp
home begin

Maatschoenmakerij Il Maestro,

(voorheen Maatschoenmakerij Ter Gouw)

Wilhelminastraat 10
2801 XK GOUDA
(bezoek volgens afspraak)

telefoon: (0182) 672228

Contactpersoon: Mischa Bergshoeff

Websites: www.ilmaestro.nl en www.schoenenopmaat.be

Leverancier van: Handgemaakte schoenen

Mischa Bergshoeff is in maart 2005 winnaar geworden van de vakwedstrijd voor nstall;de gehele Benelux, Mischa mag zich nu "beste maatschoenmaker van de Benelux" noemen.

Dit is het adres voor diegene die zuiver handgemaakte schoenen wenst met perfecte pasvorm en elegantie, zonder daar eerst de oversteek te hoeven maken naar Londen of Rome. Wat je van ver haalt is lekker gaat in dit geval niet op.

In de stad Gouda kunt u zowel terecht voor het klassieke Britse en voor het stijlvolle, eigentijdse Italiaanse schoenenwerk. Uitgebreide maatneem- en passessie zullen aan uw voeten ten grondslag leggen om de schoen te vervaardigen die u wenst. Ieder krijgt hierbij zijn eigen leest die individueel wordt geraspt in het witte beukenhout waarin zijn voeten worden vereeuwigd, welke in lengte der dagen wordt bewaard. Kostelijke lederen huiden liggen klaar om omgetoverd te worden in juweeltjes van maatschoenen,de keuze is legio van zachte calfs, cangaroo of stevige Grain. Diverse maakwijzen die de schoen een subtiel ander uiterlijk kunnen geven zoals de San-Crispino naast het aloude binnennaaien. Met deze schoenen zet u een statement neer die staat voor de keuze van kwaliteit en stijl. Als "finishing" touch kunt u een paar maatspanners laten vervaardigen uit heerlijk geurend cederhout, welke een kopie zijn van uw leesten die zodoende zorgen voor optimale stand van uw schoen . Hoe u de schoen ook laat vervaardigen men is gegarandeerd van een edelpaar handgemaakte schoenen.

Maatwerk vanaf 1400 Euro.

Vermeldingen:
Brits Maatwerk
Degelijk profiel
Gaatjesschoen Vaarwel
Handwerk voor de Voet
Italiaans Maatwerk
Kalf of Paard
Schoen en Rust
Schoen op Maat
Shoe Business