Terug naar de YvRA beginpagina. Yvo van Regteren Altena Help! Tour start!help
home begin

Help!

Ziet u een fout op de site, begrijpt u iets niet, weet u iets beters, mooiers of heeft u een goed idee? Dan kunnen we elkaar vast helpen. Stuur een mailtje naar service@yvra.nl.

Tour...

Op een vaste plaats rechtsboven ziet u op veel pagina's een pijltje naar rechts. Door daar met de muis op te gaan staan en rustig te klikken krijgt u snel een overzicht van wat er allemaal op de site te vinden is. Als u iets aantreft wat u aardig vindt, kunt u in de navigatieregel links van het pijltje "uitstappen" door een van de indexen die naar de betreffende pagina hebben geleid aan te klikken.

Yvo's adressenbestand

Als u nog een adres of wijziging daarvan weet van een bijzondere leverancier of producent, eentje waarvan u denkt dat Yvo het beslist in zijn adresboekje dient te hebben, mail dat dan meteen, dan kunnen wij wellicht zorgen wij dat het adres er in komt.

Leveranciersvermelding

Leveranciers kunnen worden vermeld bij artikelen over produkten die zij kunnen leveren.

De vermelde bedrijfsnaam is direct aanklikbaar en verwijst naar een speciale eigen leverancierspagina. De leverancierspagina heeft een standaard gedeelte met groot logo van de klant en alle contactinformatie waaronder een eventuele link naar de eigen website en ruimte voor eigen tekst en illustraties. Extra pagina's met een uitgebreider overzicht van het leveringsprogramma zijn ook mogelijk en kunnen het opzetten van een complete eigen website besparen. Leveranciers met een YvRA-leverancierspagina krijgen automatisch directe verwijzingen in Yvo's adressenboekje.

Mail gerust voor meer informatie.


Site opgezet en onderhouden door: iidesk.com